perjantai 16. maaliskuuta 2012

Herppiderppiretardin mietteet alkavat

Hetken mielijohteesta päätin perustaa itselleni blogin. Tähän mennessä olen inissyt kaikesta mieltäni vaivaavasta, vitutuksista ja ilostuksista foorumiroolipelien pulinaosastoihin, mutta siihen saapi nyt tulla muutos. Jo alkuunsa mainittakoon, että elämäni on puuduttavan tylsää, joten tähän blogiin tuskin kovin tiuhaan päivityksiä tulee, ja nekin harvat lienevät vain aggressioiden purkamista - joskin, ehkä tänne muutama ilonpurkauskin mahtuu.
Olen myös siitä tylsä ihminen, etten halua puhua politiikkaa. Niinpä en tule purkamaan täällä Korpikuusen pimeissä nurkissa mitään yhteiskuntaan ja muuhun sellaiseen liittyvää - en ainakaan usein.

Tänään oli yksi tylsä päivä muiden tylsien päivien joukossa. Tänään ei ollut koulua, joten päivä on kulunut suurimmaksi osaksi kotona maleksien. Repäisin kuitenkin sen verran, että irtaannuin rakkaan tietokoneeni näyttöpäätteen ääreltä vajaaksi neljäksi tunniksi kirjastolle, äitin kanssa kirjaston yläkerrassa olevaa näyttelyä valvomaan. Itse valvominen ei ollut erityisen kiintoisaa, istuin, piirsin suden ja puhelin äitin kanssa niitä näitä ja vähän muutakin. Ei siitä sen enempää. Kotiinpäin tullessa kuitennii tallustin muuan lastentarhan ohitse, ja sieltähän sitä kakarat sitten taas innostuivat huutelemaan. Meikämannehan siis on siitä eroava forssalaisen harmaasta massasta, että pidän liki poikkeuksetta ulkoilmaan uskaltaessani päässäni silinterihattua. No, taasen hattukulta sitten herätti ipanoiden taikuri-mielikuvat eloon:

"Kato, tuolla menee taas se taikuri!"
"Onko se taikuri?"
"No siltä se ainakin näyttää."

Valitettavastihan minun on todettava, etten ole taikuri. En osaa yhtäkään solmutemppua, eikä silinterissäni suinkaan asu pitkäkorvaista jänöjussia. Harmi sinänsä.

Eipä tässä sen kummempia, pitäisi palata amiksen lopputyön tekemisen pariin. Periaatteessahan se on valmis, kirjalliseen osuuteen muutaman lähdeviitteen kun kirjoitan, pääsen siitäkin. Mutta enpähän pääse sittenkään henkäisemään, kun pitäisi jo nyt olla ahkeraan kaivamassa tettipaikkaa kolmen viikon päästä alkavalle tettijaksolle. Mistähän mie semmosen, se on mussumpi kysymys.

6 kommenttia:

 1. Sparrow tässä heimoi ja minäpäs liityin blogisi lukijaksi ähähää! c(: <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Katos katos, olkoon Sepe-setä tervetullut hörhökseni!

   Poista
 3. Osaat sinä kahvin ainakin katouttaa. Jonkin verran taikurin vikaa >)
  Ja liityn lukijakuntaan. Sitten kun pienillä aivoillani tajuan miten se tehdään >'D hihto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. x)
   Hörhöksi liityt sitten "liity tähän sivustoon" -namiskaa klikaten yay.

   Poista