perjantai 16. marraskuuta 2012

Unohduksen autiomailta puuttuu taas yksi


Liekkihovin tuhopoltosta inspiroituneina palokunta otti ja poltti "Hautausmaalaisen". Levätköön hän rauhassa.

Enpä tällä kertaa ole niin tolaltani, saatika vihoissani, joten tämä postaus jää hillitymmäksi eikä suinkaan niin kiukkuiseksi kuin edellinen. Rakastin tätä taloa, kyllä, ja olisin pitänyt sen siinä mielelläni ainakin vielä tämän talven yli, jotta olisin saanut siitä kuvia lumen kanssa. Mutta selvästi kyllä tiesin, ettei se siinä enää kauaa ole ja osasin jo odottaakin sen tuomiopäivää. Tämä raukka oli vedetty pois kunnostuspuitteista jo ajat sitten, koettuaan kestokykyynsä suhteutettuna yhtä pahaa tai pahempaakin väkivaltaa, kuin Liekkihovi.
Mikä sitten tekee sen, etten ole niin vihoissani, on se, että tämä ei ollut tuhopoltto. Liekkihoville tapahtuneenkin olisin niellyt kevyemmin, jos se olisi ollut harkittu teko virkavallan toimesta. Vandalismi se on, joka minua eniten ärsyttää.

R.I.P.

(Teknisesti katsoen Liekkihovinkaan polttaminen ei ilmeisesti ollut tuhopoltto, vaan vahinkopoltto, mutta meikäläiselle se on tuo negatiivisempi. Edelleenkään en käsitä, kuka jumalaton järjen jättiläinen menee neljän seinän sisälle polttamaan mitään, jos ei ole kunnon takkaa ja hormeja. Ja tokkopa ne paskanaamat edes häpeävät sitä mitä Liekkikselle tekivät.)

2 kommenttia:

 1. Perkele D:

  Tapetaan ne.
  Eikö yhden talon polttaminen jumalauta riittäny!
  Voisin hirttää ne runkut palleista kuusenlatvaan.

  Vaikka tää onki palokunnan juttuja. Mutta niille liekkiksen polttajille vois vetää tuon käsittelyn.

  AAARGHHH

  - Kaamos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih. Nyt sitä on koko ajan kamala pelko perseessä, että ottavat ja eliminoivat nuo loputkin (kaksi isoa ja hienoa ne onkin tästä lähiseudulta eliminoimassa, saatana). Repäs muutenki tämän hautausmaan talon polttaminen noi Liekkiksen kohtalon aiheuttamat haavat totaalisen auki, just kun se armoton vitutus ja surku oli alkaneet tasottua. Ja tokihan aiheutui myös vitutus siitä, kun minulla ei ole enkä enää saa yhtäkään kelvollista kuvaa tämän hautausmaalaisen sisäpuolelta. Miksen, voi miksen, tutustunut tuohon taloparkaan paremmin kun vielä olisi ehtinyt?

   Liekkikseen taas ties kuinka monennen kerran palaten: sain viikko sitten aiheen olla lisää vittuuntunut sen talon tilanteesta. Juttelin museolla yhden historiantuntijan kanssa, ja tämä kertoi, että taannoin joku pariskunta olisi tahtonut ostaa ja kunnostaa Liekkihovin. Se vaan olisi vaatinut asemakaavan muutoksen, joten tuo hyvä ja hieno aie kariutui siihen. Perkelesaatana.
   Rakastan tätä kaupunkia, mutta minnuu vituttaa nyt niin armottomasti se, kuinka paljon täältä on hienoja vanhoja rakennuksia purettu. Liekkis on yksi Vorssan vanhimmista rakennuksista, ainoaa lajiaan ja senkin vain annetaan kuihtua pois koska joku helvetin asemakaava.

   Kiehun. Mutta kiitän kommentista ja Korpikuusen hörhökuntaan liittymisestä.

   Poista